Поділитись:

На Волині оглядатимуть громадський транспорт

Вівторок, 27 вересня 2016, 09:49
На Волині оглядатимуть громадський транспорт

На Волині відбудеться огляд транспортних засобів перевізників-претендентів, які братимуть участь у конкурсі рейсів на приміських та міжміських маршрутах загального користування на Волині.

Про це у Facebook повідомив директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка.

"Попри те, що щотижня ми тепер ходимо по судах, адже дуже принципово ставимся до якості перевезень, до нелегалів, до безпеки, до стану тих маршуток, зі свого шляху не зійдемо. Інколи сприймаємо критику дуже близько до серця, проте, як завжди, чекаємо вас. Тут якраз можна застосувати всю вашу енергію і вона буде вчасна та корисна", – написав він.

Огляд транспорту відбудеться 28 вересня з 11:00 год до 13:00 год за адресою: м. Луцьк, вул.Глушець, (внизу, напроти Луцької гімназії № 4, стоянка для автомобілів) та 29 вересня з 11:30 год. до 13:00 год. за адресою: м. Ковель, вул. Володимирська, 154 (територія ТзДВ "АТП-10706").

"Цікавий цей огляд буде тим, що безапеляційною умовою конкурсу ми виставили наявність (курсування) автобусів для людей з обмеженими можливостями, тобто щоб люди на візочках могли добратися до обласної лікарні (що в Луцьку) з Рожищ та Ківерець (зокрема, з відповідних райлікарень)", – зазначив Іван Мирка.

Надрукувати
мітки:
коментарів