Поділитись:

"Ми повинні закрити цю ганебну чергу", – атовці про видачу квартир

Вівторок, 27 вересня 2016, 10:43

Волинські атовці незадоволені тим, як вирішується питання забезпечення квартирами сімей загиблих військовослужбовців у Луцьку.

Про це стало відомо у вівторок, 27 вересня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

За словами керівника Волинської обласної спілки воїнів АТО Ярослава Мудрика, місто має вісім сімей загиблих солдатів, які мають отримати житло.

"Ми всі були свідками, як у Дніпрі загинули двоє поліцейських. Пройшло два дні: сім'ї забезпечили квартирами, компенсаціями. У нас рік пройшов з часу, як люди стали на чергу, і нічого не відбулося. Ми повинні прийняти звернення до Кабінету Міністрів України, ми повинні закрити цю ганебну чергу, варто акцентувати на цьому увагу", – сказав чоловік.

Своє чергою, член комісії Ігор Поліщук повідомив, що очікує на інформацію, яка необхідна для формування звернення щодо видачі та купівлі житла військовим та їхнім родинам.

"У нас недостатньо інформації, щоб грамотно написати текст. Не треба, щоб ми зі слів готували, а в Києві з нас сміялися", – сказав депутат.

Надрукувати
мітки:
коментарів