Поділитись:

Проїхав на «жовтий»: у Ковелі порушник хотів відкупитися від патрульних (відео)

Середа, 28 липня 2021, 15:47
Проїхав на «жовтий»: у Ковелі порушник хотів відкупитися від патрульних (відео)

Фото ілюстративне

У Ковелі водій автомобіля, якого зупинили патрульні за те, що він проїхав перехрестя на «жовтий», спробував відкупитися від правоохоронців.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волині у фейсбуці.

У понеділок, 26 липня, на вулиці Брестській у Ковелі, патрульні помітили порушення ПДР транспортним засобом Jac 114: автомобіль здійснив проїзд перехрестя на жовтий сигнал світлофора, чим порушив п. 8.7.3 (ґ) ПДР. 

Поліцейські зупинили автомобіль, однак керманич відмовився пред’являти документи на право керування транспортним засобом на вимогу інспекторів.
Тож патрульні скали на нього відповідні адміністративні матеріали.

Аби уникнути адміністративної відповідальності, 34-річний чоловік почав пропонувати поліцейським хабаря у розмірі 400 гривень. Його попереджали про кримінальну відповідальність, однак він продовжував пропонувати грошові кошти.

На місце події одразу викликали слідчо-оперативну групу Ковельського районного управління поліції.

Наразі за цим фактом слідчими відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Нагадаємо, 21 липня, близько 9:00, у місті Рожище патрульні зупинили автомобіль ВАЗ 2106 за порушення правил безпеки дорожнього руху – він створив аварійну ситуацію.

За кермом «жигулів» перебував 26-річний мешканець Луцького району. Аби уникнути притягнення до адміністративної відповідальності, чоловік запропонував правоохоронцям хабаря у розмірі двох тисяч гривень.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу, яка зафіксувала факт спроби надання неправомірної вигоди. Гроші вилучили.

Відомості правоохоронці внесли о Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів