Поділитись:

Волинський паралімпієць, який виборов золото, буде грати за Шацьк

Вівторок, 27 вересня 2016, 17:51
Волинський паралімпієць, який виборов золото, буде грати за Шацьк

Чемпіон Паралімпіади в Ріо-де-Жанейро Віталій Романчук дав згоду на участь в обласному чемпіонаті з футболу у складі Шацького футбольного клубу "Світязь".

Про це розповів завідувач сектору фізичної культури і спорту Шацької районної держадміністрації і головний тренер ФК "Світязь" Сергій Стаднік, – повідомляє Район.Шацьк.

У Ковелі Віталій виступав у складі команди "Шанс-Авто", також має досвід гри у шацькому "Світязі".

Як розповів Сергій Стаднік, поки що Віталій Романчук відпочиває після напружених паралімпійських буднів. Проте вже в наступну суботу, 1 жовтня, володар золотої медалі Паралімпіади приїде в Шацьк, аби зіграти в черговому матчі, який відбудеться в рамках чемпіонату Волинської області з футболу.

Довідка:

Ковельчанин Віталій Романчук - майстер спорту міжнародного класу, тренер-викладач обласної ДЮСШ інвалідів, володар Міжконтинентального кубку світу (2013 рік), чемпіон Європи (2014 рік), віце-чемпіон світу (2015 рік).

Волинянин у складі української збірної України з футболу виграв золото Паралімпіади у Ріо, здобувши перемогу над командою з Ірану. Матч, який відбувся 16 вересня, закінчився рахунком 2:1.

Надрукувати
мітки:
коментарів