Поділитись:

На модернізацію «Луцькводоканалу» витратять понад пів мільярда гривень

Середа, 04 серпня 2021, 10:45
На модернізацію «Луцькводоканалу» витратять понад пів мільярда гривень

На модернізацію «Луцькводоканалу» витратять 534 мільйони. На ці кошти планують провести реконструкцію очисних споруд, оновити автопарк, впровадити сучасні інформаційні технології тощо. Це передбачено інвестиційною програмою.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 4 серпня.

«За останній час вдалося провести серйозні зміни на підприємстві. За власні кошти підприємство оновило автопарк», - зазначив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Міський голова нагадав, що на разі здійснюється також модернізація артезіанських свердловин. На думку Ігоря Поліщука, роботу «Луцкькводоканалу» можна ставити у приклад іншим водоканалам України.  

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через аварію на збірному водогоні Гнідавської насосної станції у районі ЛПЗ та прилеглих вулицях в Луцьку відключили воду. Як пояснив директор КП "Луцькводоканал" Віктор Гуменюк, відбувся порив труби діаметру, який вже не використовується, але його віднайшли і розпочали роботи по наповненню системи. Однак, відновити водопостачання невідкладно було неможливим через перебої в електропостачанні, через що не працювали насосні станції. Відтак, після ліквідації пориву знадобився деякий час для наповнення системи водою. 

Ігор Поліщук доручив покращити інформаційну роботу щоби інформаувати людей про причини відсутності водопостачання та орієнтовний час його відновлення.

«Якщо в впевнені, що відновите водопостачання о 14:00, то напишіть у Фейсбуці, що вода з'явиться о 20:00, дайте собі запас 6 годин. Адже люди не розраховують, що потрібен ще час, поки система наповниться водою», - зазначив Ігор Поліщук та додав, що відсутність інформації про час відновлення водопостачання спонукає до панічних настроїв населення. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
03 лютого 2024
26 січня 2024
17 січня 2024
29 листопада 2023
28 листопада 2023
05 вересня 2023
20 квітня 2023
18 квітня 2023
04 квітня 2023
28 березня 2023