Поділитись:

Відібрав IPhone6: лучанина відправили за ґрати на 5 років

Вівторок, 10 серпня 2021, 11:20
Відібрав IPhone6: лучанина відправили за ґрати на 5 років

Раніше неодноразово судимого лучанина відправили до місць позбавлення волі. Востаннє чоловіка засудили за грабіж.

Відповідний вирок оголосив Луцький міськрайонний суд 5 серпня.

Як вбачається із тексту судового рішення, непрацюючий, раніше неодноразово судимий лучанин, перебуваючи на іспитовому строці за попередній злочин, на шлях виправлення не став та знову вдався до злочинної діяльності.

Так, 3 березня близько 22 години на зупинці громадського транспорту на вулиці Рівненській у Луцьку, перебуваючи у групі осіб, він  напав на перехожого. Завдавши йому кілька ударів кулаками у різні частини тіла, зловмисник заволодів мобільним телефоном  IPhone6, вартістю майже 7 тисяч гривень.

У суді чоловік свою вину визнав у повному обсязі та просив суворо не карати. Завдану злочином шкоду повністю відшкодував. Тож потерпілий також не наполягав на суворій мірі покарання. Однак суд, враховуючи, що чоловік був неодноразово засуджений та вчинив новий злочин, перебуваючи на іспитовому строці, вирішив, що його виправлення без ізоляції від суспільства неможливе, тож призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком чотири роки.

Окрім того, засудженому доведеться відсидіти ще 1 рік і один місяць за попередній злочин. Тож загалом у місцях позбавлення волі він проведе п’ять років та один місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів