Поділитись:

На Волині ремонтують ще одну дорогу до Світязя (фото, відео)

Вівторок, 10 серпня 2021, 12:15
На Волині ремонтують ще одну дорогу до Світязя (фото, відео)

У Волинській області стартував ремонт територіального автошляху Т-03-01 Залісся – /Т-03-02/, що пролягає вздовж північної сторони перлини Шацьких озер.

Про це повідомили на фейсбук сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області.

З понад 13 кілометрів протяжності дороги 5,6 кілометра потребували невідкладного відновлення. Ремонт вже стартував – на відтинку від села Пульмо до урочища «Гряда» працюють дорожники. Замість зношеного білощебеневого та грунтового покриття зводиться багатошаровий міцний дорожній одяг з асфальтованим покриттям.

На Волині ремонтують ще одну дорогу до Світязя (фото, відео)

Підрядник відпрофілював старе покриття і укладає шари основи зі щебенево-піщаної суміші. Водночас проводять роботи з видалення порослі в смузі відведення. За сприятливої погоди працюють і вдень, і вночі.

Проєктна документація передбачає влаштування двох шарів основи, поверх якої – два шари асфальту, нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, влаштування тротуару по всій протяжності ділянки зі сторони прибережної смуги Світязя, облаштування узбіч, а також ремонт розташованого на цій ділянці мосту.

Виконавець – ТОВ «Волиньдорбуд». Ремонтні роботи планують завершити у жовтні.

Рух транспорту ділянкою Пульмо – Гряда організовано в реверсному режимі, тож водіїв та інших учасників дорожнього руху закликають бути максимально уважними, обережними і дисциплінованими.

На Волині ремонтують ще одну дорогу до Світязя (фото, відео)На Волині ремонтують ще одну дорогу до Світязя (фото, відео)На Волині ремонтують ще одну дорогу до Світязя (фото, відео)На Волині ремонтують ще одну дорогу до Світязя (фото, відео)На Волині ремонтують ще одну дорогу до Світязя (фото, відео)На Волині ремонтують ще одну дорогу до Світязя (фото, відео)

Нагадаємо, на Волині тривають роботи на автодорозі Т-03-06 /Т-03-02/ – Шацьк – Вілиця – Прип'ять – Любохини – /Т-03-08/.  Її ремонтують на всій протяжності – 22,5 км. На сьогодні замість пошкодженої бруківки та білощебеневого покриття по всьому автошляху влаштовано новий дорожній одяг, а саме основу зі щебенево-піщаної суміші та два шари асфальту. На автошляху встановлено нове бар’єрне огородження, сигнальні стовпчики, і більшість дорожніх знаків. Прямують до завершення роботи з облаштування узбіч. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів