Поділитись:

Волинським студентам презентували чемпіонат із вирішення бізнес-кейсів Smart Challenge

Четвер, 29 вересня 2016, 12:00

У Луцьку відбулася презентація чемпіонату з вирішення бізнес-кейсів Smart Challenge.

Захід провели в актовій залі головного корпусу Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки.

Організатори бізнес-чемпіонату – компанії Smart People, "Дмитрук", Modern-Expo Group, "Гранд Персона", Verallia Ukraine та Nestle.

Мета проведення Smart Challenge серед студентів волинських ВНЗ надати шанс молодим людям проявити власні управлінські таланти та отримати можливість стажування, проходження практики та навіть працевлаштування у командах компаній-організаторів.

Під час заходу представники волинського бізнесу розповіли студентам про свої компанії та запросили взяти участь у змаганнях.

Керівник відділу маркетингу компанії "Дмитрук" Тарас Скорупський розповів про історію створення, місію компанії та команду, яка працює на підприємстві.

Тарас Скорупський><span class=Тарас Скорупський

"За цей час до нас прийшли кращі спеціалісти своїх галузей, а власні кадри професійно виросли та вдосконалили свої знання. У компанії працює 150 людей. Ми забезпечуємо їхній ріст та самореалізацію", – сказав Скорупський.

І додав: "Нам потрібні люди, які комплексно зможуть управляти проектами. Ми запрошуємо вас розв'язати бізнес-кейс від нашої компанії, бо хочемо побачити, як ви думаєте та аналізуєте. Не бійтеся помилятися, адже ми всі колись були дилетантами! Із вашою допомогою ми плануємо увійти до трійки лідерів м'ясо-переробного ринку України!" – надихнув студентів на участь у змаганні спікер.

HR-менеджер компанії "Модерн-Експо" Тетяна Шепітько звернула увагу на те, що історія компанії розпочалася з мрії продавати торгове обладнання усій Україні.

Тетяна Шепітько><span class=Тетяна Шепітько

"Мені приємно закцентувати увагу на тому, що завдяки цим змаганням ви зможете ознайомитися з бізнесами, які працюють на Волині. У компанії "Модерн-Експо" працює 186 студентів, що прийшли до нас із СНУ імені Лесі Українки", – зауважила HR-менеджер.

І додала, що підприємство надає можливість набути досвіду у міжнародній компанії під час проходження практики.

"Ми запрошуємо до себе студентів економічних спеціальностей, маркетингового спрямування. Звертаємо вашу увагу, що оскільки компанія міжнародна, то потрібно володіти іноземними мовами. Такими як англійська, французька, німецька, польська, іспанська. Звісно, корисно мати навички роботи з програмними продуктами, а також компанія цінує вміння читати технічне креслення", – наголосила Тетяна Шепітько.

Заступник директора з фінансів компанії "ГРАНД ПЕРСОНА" Світлана Єфремова розповіла про історію та місію підприємства, різні сфери діяльності мережі.

"Ви всі були у нас, як гості. У нас працюють люди, які колись були відвідувачами, а зараз є частиною команди і мають можливість заглянути "за лаштунки" та побачити, як же це все відбувається", – зауважила Світлана Єфремова.

Світлана Єфремова><span class=Світлана Єфремова

За її словами, у часть у Smart Challenge дасть можливість студентам навчитися не боятися і відчути, які ж саме завдання розв'язують управлінці великих компаній щодня.

"Дуже важливо, щоб ви повірили у себе, свої здібності та усвідомили, що можете зробити від себе, аби проект вдався. Цю якість дуже важко виховати. Також набудете знань та здатності орієнтуватися у професії, яка в майбутньому зможе приносити вам дохід. Ми запрошуємо вас до себе, вакансії є завжди", – звернулася до присутніх Світалана Єфремова.

Нагадаємо, що фінальне змагання чемпіонату із вирішення бізнес-кексів Smart Challenge відбудеться у Луцьку 28 жовтня.

Для участі в змаганні потрібно зареєструватися до 21 жовтня. Реєструватися студенти можуть і як індивідуальний учасник, і всією командою. Стежити за новинами проекту Smart Challenge ви можете у Facebook.

Надрукувати
мітки:
коментарів