Поділитись:

На Ковельщині перевірили власників зброї і знайшли порушення (фото)

Четвер, 19 серпня 2021, 17:43
На Ковельщині перевірили власників зброї і знайшли порушення (фото)

У Ковельському районі правоохоронці перевірили понад сотню власників вогнепальної і травматичної зброї і виявили низку правопорушень.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Ковельського районного управління поліції ГУНП у Волинській області.

Протягом декількох днів в рамках проведення оперативно-профілактичних заходів щодо дотримання правил та умов зберігання власниками мисливської гладкоствольної, нарізної, газової зброї та пристроїв травматичної дії, правоохоронці здійснювали відпрацювання у Ковельському районі. У заходах були задіяні співробітники сектору контролю за обігом зброї, дільничні офіцери поліції та поліцейські офіцери громади.

За час відпрацювання перевірили 107 власників зброї, склали 30 адміністративних постанов за статтею 192 КУпАП (Порушення громадянами строків реєстрації (перереєстрації) нагородної, вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї та правил взяття їх на облік).

Два мисливських нарізних карабіни, одну гладкоствольну рушницю і два травматичних пістолети вилучили за порушення строків перереєстрації зброї та порушення умов зберігання.

На Ковельщині перевірили власників зброї і знайшли порушення (фото)На Ковельщині перевірили власників зброї і знайшли порушення (фото)На Ковельщині перевірили власників зброї і знайшли порушення (фото)На Ковельщині перевірили власників зброї і знайшли порушення (фото)На Ковельщині перевірили власників зброї і знайшли порушення (фото)

Правоохоронці нагадують власникам вогнепальної зброї, аби вони заздалегідь приходити до дозвільної системи для ознайомлення з вимогами щодо перереєстрації.

Більш детально щодо отримання дозволу на зброю вас проконсультують працівники сектору контролю за обігом зброї  Ковельського РУП ГУНП у Волинській області, який розташований за адресою: м. Ковель, вул. Незалежності,156

Години прийому:

  • вівторок – 10.00-13.00, 14.00-17.00
  • четвер – 10.00-13.00, 14.00-17.00
  • субота –10.00-13.00

Нагадаємо,  у липні правоохоронці провели низку обшуків у Ковельському районі, в результаті яких знайшли у трьох волинян незареєстровані рушниці, набої до них та вибухівку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів