Поділитись:

Підприємець, який зливав нечистоти, звинуватив депутата Волиньради у брехні

Неділя, 02 жовтня 2016, 12:46

За словами власника автомобіля, який зливав нечистоти у міську каналізацію,депутат Волиньради Володимир Кучер, який зафіксував на фото цей процес "роздув сенсацію" і збрехав стверджуючи, що викрив несанкціонований злив у каналізацію.

Підприємець зливав нечистоти абсолютно законно, повністю дотримуючись укладеного з міською радою договору. У цьому запевнив видання "Волинь24" підприємець Михайло Наумчик, якому належить автомобіль, зафіксований на фото Володимира Кучера.

Нагадаємо, Володимир Кучер у суботу, 1 жовтня опублікував у Фейсбуці фото автоцистерни, яка зливає нечистоти у міську каналізацію. "Нечистоти зливають і далі. При моїй появі водій поїхав геть" - написав Кучер.

"Все було зовсім не так, як написав депутат" - пояснив підприємець. Він розповів, що працює в асенізаційній сфері міста близько 30 років, і з них близько семи – у статусі приватного підприємця. Обслуговує вигрібні ями на території міста, викачуючи звідти нечистоти і зливаючи їх у міську каналізацію.

"Усе робимо згідно з договором. Нам міська рада надала право зливати у визначених місцях (на Мамсурова і на Карбишева) з 8 ранку до 6 вечора, щодня окрім неділі. Тобто сьогодні ми це робили абсолютно правомірно" - розповів Михайло Наумчик.

Чоловік розповів, як Кучер "ловив" його автомобіль:

"Працівник на автомобілі зливав. Приїжджає цей Володимир Кучер на машині. Зупинився, почав фотографувати. Питає: чи є дозвіл на зливання? Є – каже водій. Вам його пред'явити? "Не треба, я сам розберуся" - відповідає Кучер. І починає комусь дзвонити. А водій зливати закінчив, шланг закинув – і поїхав собі. Чого він мав від нього "втікати"?"

Підприємець додає:

"Для чого він виклав у соцмережах фотографії автомобіля та водія без доказів правопорушення? Ще й з наклепом про те, що водій втік побачивши його… Володимир Кучер мав би впевнитись, що ми дійсно порушуємо умови договору, не робити завчасні висновки і не розповсюджувати неперевірену інформацію".

Читайте також: СМОРІД У ЛУЦЬКУ: ЗВІДКИ ВІТЕР ВІЄ?

Надрукувати
мітки:
коментарів