Поділитись:

У Луцьку виступить Pianoboy

Вівторок, 04 жовтня 2016, 19:25
У Луцьку виступить Pianoboy

У Луцьку виступить вишуканий та драйвовий Дмитро Шуров із проектом Pianoбой.

Концерт гурту відбудеться 19 жовтня о 19:00 у Палаці культури міста.

"Бурхливий та емоційний, безмежно талановитий та просто – улюблений музикант тисяч українців Дмитро Шуров разом із своєю добре злагодженою командою завершує всеукраїнський тур Take Off, в рамках якого всі хіти Піанобой почують наживо жителі й гості Луцька.

"Родимки", "Шампанські очі", "Родина", "Горя чуть слышно", "Кохання"… В кожного з нас – своя улюблена пісня (а то й декілька) у виконанні неповторних Pianoboy. Та, повірте, на лайвах непристойно талановитих та невимушених музикантів не існує "кращих" та "гірших" пісень. Ти відчуваєш гармонійне поєднання з кожною композицією, а душа вимагатиме ще і ще.

Проект Pianoбой сьогодні створює сучасну українську поп-музику світового рівня. Слухачам творчість Дмитра Шурова подобається своєю креативністю та європейським звучанням.

Цей музичний ерудит підкорює віртуозними фортепіанними шедеврами, поєднуючи в своїх концертах витончений драйв рок-н-ролу та атмосферу камерності.

За 7 років сольної кар'єри Дмитро Шуров створив багато відомих хітів, написав музику до вистави "Попелюшка", багатьох фільмів та серіалів, 3D-шоу "Вартові Мрій". У співавторстві з Андрієм Хливнюком та Джамалою Дмитро Шуров створив відому пісню "Злива". З цією композицією музикант отримав дві нагороди Yuna.

Обов'язково приходь на живий концерт Піанобой. Дмитро пообіцяв, що будуть неочікувані сюрпризи!" – повідомляють організатори.

Купити квитки на концерт Pianoбой в Луцьку можна онлайн за посиланням.

Надрукувати
мітки:
коментарів