Поділитись:

"Ревізор" у ковельському супермаркеті: "прострочка" та "пекло" у морозилці (фото, відео)

Вівторок, 04 жовтня 2016, 12:00

Телевізійне соціальне реаліті-шоу "Нового каналу" під назвою "Ревізор" завітало у Ковель.

Знімальна група проекту разом з ведучими Вадимом Абрамовим, який інспектував підсобку, і Наталією Кудряшовою, яка шукала прострочені продукти, завітала до місцевого супермаркету "Слайга", де провели ретельну перевірку.

"Холодильна камера дуже цікава, і називається вона "асорті", тому що в ній і м'ясо, і птиця, і риба, і перші страви, і яйця, і десерти. Абсолютно все! А тепер по порядку: в мисці прямо на підлозі стоїть свіжа свинина. Одразу за м'ясом у картонній коробціі сирі курячі яйця. На полицях багато кефіру. термін використання якого давно вийшов", – каже Абрамов.

У ситуацію втрутилася керівник супермаркетом Олена Іванівна, яка наголосила, що продукти, які залишилася на полиці, зняті з реалізаці, бо закінчився термін вживання. Одначе жінка так і не пояснила, чому свіжі продукти, як от свинина, зберігаються разом із простроченими продуктами

Ведуча Наталія Кудряшова спершу перевірила стелаж із товарами для діабетиків, де відшукала прострочене печиво. У кошику прострочених продуктів також опинилися крабові палички, какао, цукерки та шоколадні батончики. Усього вона придбала прострочених продуктів на суму 643 гривні.

"Добре, що ці продукти купую я, а не інший покупець", – сказала жінка.

Тим часом іншим об'єктом для перевірки Вадим Абрамов обрав морозильну камеру та кухню в торговому залі.

"Якщо вас цікавило, як виглядає пекло, то це воно. У ньому все змішалося: і туші свині, і вареники. Все просто лежить на підлозі", – наголосив ведучий, оглянувши морозилку.

А от за кухню Абрамов "сварив", адже була відсутня дата виготовлення продукції та не вказаний склад, що входить до цієї продукції.

Також ведучий показав морозильну камеру з морозивом, де нарахував аж 42 цінники, проте розібратися, скільки коштує те чи інше морозиво, йому не вдалося.

"Вражень дуже багато. Ми пішли радитися з командою", – резюмував Вадим Абрамов.

Зрештою, оскільки у супермаркеті виявили занадто багато проблем, тому "Ревізор" не рекомендував покупцям та не подарував відзнаку.

"Наведіть порядок!" – порадили насамкінець ведучі.

Відео можна переглянути на Ютубі тут.

Надрукувати
мітки:
коментарів