Поділитись:

На Волині сплатили майже 2 мільярди гривень податків

Вівторок, 04 жовтня 2016, 11:11
На Волині сплатили майже 2 мільярди гривень податків

Платники податків Волині протягом дев'яти місяців 2016 рок спрямували до місцевих бюджетів 1,7 мільярда гривень податкових платежів. Це на 47,6 відсотка більше, як торік.

Повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

"Збільшення надходжень до місцевих бюджетів викликане не посиленням фіскального тиску, а стало логічним наслідком комплексних заходів, які цілеспрямовано вживали органи влади, місцевого самоврядування спільно з представниками територіальних органів ДФС у напрямку детінізації економіки. Насамперед, це стосується легалізації ринку праці та підприємницької діяльності", – зазначає перший заступник начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Тим часом, як свідчить аналітика, нині на території Волині здійснює діяльність 842 суб'єкта із податковою реєстрацією в інших регіонах.

"Оскільки стан наповнення бюджетів залежить не лише від організації процесу адміністрування податків фіскалами, а й від роботи інших контролюючих органів та місцевої влади, то ми просимо своєчасно інформувати нас про суб'єктів господарювання, які працюють на території громад, але зареєстровані платниками податків в інших регіонах. Користуючись ресурсом територій, представники бізнесу повинні поповнювати місцеві бюджети громад, які створили їм умови для успішного бізнесу", – наголошує Віталій Чуй.

Надрукувати
мітки:
коментарів
09:09
19 квітня 2024
18 квітня 2024