Поділитись:

Помічниця депутата Луцькради Яручика домоглася встановлення дитячого майданчика (фото)

Середа, 05 жовтня 2016, 14:08

Перед Луцьким центром первинної медико-санітарної допомоги №1, що на вул. Бенделіані, спорудили дитячий майданчик.

Лучанка Наталія Гуркіна, яка є помічницею депутата Луцької міської ради Миколи Яручика, ініціювала збір підписів місцевих мешканців на підтримку ідеї облаштувати територію поблизу поліклініки, – інформує Волинь24.

"Часто дітям доводиться чекати у черзі до педіатра. Буває, що мама приводить на прийом лікаря одну дитину, а іншу не має з ким лишити вдома, і вона нудиться в коридорі. Так і з'явилася ідея спорудити гойдалки, щоб діткам було, чим себе зайняти", – розповіла вона.

Із її слів, заклад обслуговує понад 40 тисяч членів громади мікрорайону, 12 тисяч з яких – це діти.

Підписи на підтримку дитячого майданчика збирали в самій поліклініці, в сусідніх магазинах і навіть у церкві. Назбиравши підписи, громада написала звернення до Луцького міського голови, і міська рада виділила кошти на спорудження гойдалок.

"З такими помічниками, як Наталія, працювати досить комфортно. Вона дуже активна, ініціативна, допомагає зняти навантаження, чим економить мій час. Відповідно, тоді я для округу можу зробити ще більше. Майданчик – це не перший хороший результат моєї помічниці. Щиро вдячний Наталії за роботу і активну життєву позицію", – оцінив роботу свого помічника депутат Микола Яручик.

Надрукувати
мітки:
коментарів