Поділитись:

Що буде з дитячим майданчиком, який знесли для будівництва McDonald`s у Луцьку

Вівторок, 14 вересня 2021, 08:30
Що буде з дитячим майданчиком, який знесли для будівництва McDonald`s у Луцьку

Під час переобладнання ресторану "Брама" у луцький McDonald`s знесли дитячий майданчик, який був розташований навпроти будівлі ресторану.

Попри те, що фаст-фуд відомої світової франшизи запрацював ще в минулі вихідні, майданчика на території так і не з'явилося. Журналісти ІА "Конкурент" зателефонували до адміністрації "ПортСіті", та дізналися, яка доля дитячого майданчика. 

У телефонному режимі нам повідомили, що наразі майданчика на території нема. Його знесли під час проведення ремонтних робіт. Цей майданчик був збудований коштом ТРЦ "Порт Сіті", і їх коштом його збираються відновити. Обіцяють, там буде ще більше розваг для дітей, і вони будуть новішими і безпечнішими за попередні. Майданчик, кажуть, буде розміщений на тому ж місці, де і раніше. 

Однак, коли саме його відновлять, у торгово-розважальному центрі не беруться обіцяти. 

Нагадаємо: у Луцьку 11 вересня запрацював ресторан швидкого харчування McDonald's. Офіційно мали зробити це о 17.00, проте через велику кількість бажаючих відвідати заклад, зробили це на кілька годин раніше.

Це найбільший одноповерховий заклад з МакДрайвом в Україні. Замовити страви можна, не виходячи з авто, за допомогою спеціальних терміналів. Далі – отримати замовлення у віконечку і виїхати із зони МакДрайв. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024