Поділитись:

На Волині побудують новий митний пост

П'ятниця, 07 жовтня 2016, 12:00
На Волині побудують новий митний пост

Між волинським селом Адамчуки та польським селом Збереже, де нині розташований тимчасовий пункт пропуску, побудують митний пост.

Про це повідомив депутат Луцької міської ради Петро Нестерук на власній сторінці у Facebook.

Кошти на будівництво використають з кредиту Уряду Республіки Польща на умовах пов'язаної допомоги.

"Сьогодні вирішення питання яке є дуже важливим для Волині зрушило з мертвої точки. Народні депутати прийняли зміни до Закону України "Про Державний бюджет України на 2016 рік" щодо використання кредиту Уряду Республіки Польща на умовах пов'язаної допомоги (№ 5074). (http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_2…). Частина цих коштів має бути спрямована на будівництво пункту перетину кордону Адамчуки-Збереже. Я особисто вітаю такі дії нардепів, зокрема Андрія Немировського, якого я особисто неодноразово інформував про необхідність будівництва пункту пропуску на кордоні з Польщею", – зазначив він.

Із його слів, упродовж останніх років люди витрачають багато часу, стоячи у чергах, аби перетнути кордон. Саме тому ситуацію потрібно змінювати.

"Зрештою ми живемо у 21 столітті, подорож має бути комфортною та швидкою. Саме тому я активно допомагав у серпні цього року проведенню Європейських днів добросусідства у Шацькому районі, де було відкрито тимчасовий перехід на іншу сторону кордону. Впевнений, об"єднавши зусилля народних депутатів, керівників держави та області ми зможемо вирішити це наболіле питання", – резюмував депутат.

Надрукувати
мітки:
коментарів