Поділитись:

КП "Парки та сквери Луцька" збиткове через…мототехніку

П'ятниця, 07 жовтня 2016, 17:14
КП

Через застарілу мототехніку підприємство тратить значні кошти на його ремонт.

Підприємство "Парки та сквери" за 8 місяців 2016 року показує збитки через застарілий автотранспорт та мототехніку. Про це розповів директор КП "Парки та сквери Луцька" Анатолій Трикуш 7 жовтня під час засідання міськвиконкому.

Директор підприємства зазначив, що станом на 30 червня збиток підприємства становив 343 тисячі гривень.

За його словами, техніка, що використовується підприємством, перебуває у вкрай незадовільному стані. Основна частина транспортних засобів в експлуатації більше аніж 30 років й на їх поточні ремонти витрачаються значні кошти. Також до збитків призвела мала кількість замовлень, а ще вартість замовлень на роботи для територіальної громади міста є меншою за економічно обгрунтовану. Проте через відсутність інших замовників КП змушене погоджуватись на виконання невигідних робіт.

"Чого вгробили техніку, яку подарували Пилипюк (гендиректор "Модерн експо", – Конкурент) в 2011 році?" – спитав луцький міський голова Микола Романюк.

Анатолій Трикуш пояснив, що було три мотокоси китайського виробництва. На що Микола Романюк зауважив, що бачив, як "бездушно" ставляться до мототехніки працівники, коли косять траву ними. Він пригрозив директору КП, що у наступному році міська рада у них таких послуг замовляти не буде, а оголосить тендер, й інші фірми будуть скошувати траву в місті.

Надрукувати
мітки:
коментарів