Поділитись:

На Волині триває ремонт міжнародного автошляху на межі з Рівненщиною (фото)

Понеділок, 04 жовтня 2021, 17:45
На Волині триває ремонт міжнародного автошляху на межі з Рівненщиною (фото)

На автошляху М-19 у межах Волині асфальтують 3,5 км автошляху М-19 Доманове (на Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на Бухарест).

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області.
На ділянці від повороту до села Крупа і до межі з Рівненщиною ремонт стартував наприкінці вересня.

Що вже зробили:

  • відфрезерували старе дорожнє покриття;
  • посилили основу 18-сантиметровим шаром щебенево-піщаної суміші, обробленої цементом;
  • влаштували вирівнюючий шар дорожнього покриття з крупнозернистої асфальтобетонної суміші завтовшки 10 см.

Також проведуть фінішне асфальтування щебенево-мастиковим асфальтобетоном. По завершенню ремонту товщина нового дорожнього одягу сягатиме 33 см. На цій ділянці з’являться нові дорожні знаки та бар’єрне огородження, дорожня розмітка.

Нагадаємо, на відтинку цієї ж автодороги протяжністю майже 11 кілометрів від Ковеля до села Воля Любитівська завершують роботи з нанесення дорожньої розмітки.

На Волині триває ремонт міжнародного автошляху на межі з Рівненщиною (фото)На Волині триває ремонт міжнародного автошляху на межі з Рівненщиною (фото)На Волині триває ремонт міжнародного автошляху на межі з Рівненщиною (фото)На Волині триває ремонт міжнародного автошляху на межі з Рівненщиною (фото)На Волині триває ремонт міжнародного автошляху на межі з Рівненщиною (фото)На Волині триває ремонт міжнародного автошляху на межі з Рівненщиною (фото)На Волині триває ремонт міжнародного автошляху на межі з Рівненщиною (фото)На Волині триває ремонт міжнародного автошляху на межі з Рівненщиною (фото)На Волині триває ремонт міжнародного автошляху на межі з Рівненщиною (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів