Поділитись:

У центрі Луцька тролейбус протаранив авто (фото)

Понеділок, 11 жовтня 2021, 18:33
У центрі Луцька тролейбус протаранив авто (фото)

У центрі Луцька не розминулися легковий автомобіль і тролейбус. Обидва транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

Про це ІА «Конкурент» повідомили очевидці події.

У понеділок, 11 жовтня, близько 18:00 на перехресті вулиць Словацького і Тараса Шевченка поблизу драмтеатру зіткнулися тролейбус та легковик Ford. 

У результаті зіткнення в «рогатий» частково відірвало передній бампера, а легковик отримав пошкодження заднього правого крила та задніх правих дверцят.

В результаті ДТП ніхто не постраждав. Рух ускладнений, учасники аварії очікують патрульних.

У центрі Луцька тролейбус протаранив авто (фото)У центрі Луцька тролейбус протаранив авто (фото)У центрі Луцька тролейбус протаранив авто (фото)У центрі Луцька тролейбус протаранив авто (фото)У центрі Луцька тролейбус протаранив авто (фото)У центрі Луцька тролейбус протаранив авто (фото)У центрі Луцька тролейбус протаранив авто (фото)У центрі Луцька тролейбус протаранив авто (фото)У центрі Луцька тролейбус протаранив авто (фото) 

Нагадаємо, у Луцьку в ніч на 11 жовтня з вини п'яного водія трапилась дорожньо-транспортна пригода. ДТП сталася на вулиці Дубнівській у Луцьку: зіткнулися легковики Ford Sierra та Audi 100.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів