Поділитись:

Будівництво дитсадка в Струмівці планують розпочати 18 жовтня

Середа, 13 жовтня 2021, 09:08
Будівництво дитсадка в Струмівці планують розпочати 18 жовтня

За умови, що не буде зауважень від антимонопольного комітету, у понеділок, 18 жовтня, розпочнеться будівництво дитячого садка в Струмівці.

Про це сказала директорка департаменту зовнішніх зносин, залучення інвестицій та з питань туризму і курортів Вероніка Бальбуза, – повідомляє ІА «Волинські Новини».

Зі слів посадовиці, на Волині реалізовують дев’ять проєктів у межах програми «Велике будівництво». Серед них – три школи, два дитячих садочки, три об’єкти спортивної інфраструктури та один культурний об’єкт.

Станом на 1 січня 2021 року залишкова вартість цих проєктів становила 366,9 мільйона гривень. Зокрема, у 2021 році у межах програми для Волині передбачили близько 212 мільйонів гривень, з яких 172 млн – кошти державного бюджету, а 40,3 мільйона – з місцевого.

«Станом на сьогодні будівельна готовність цих об’єктів становить 60 %. Кошти в сумі 124 мільйонів з державного бюджету та 18,2 мільйона з місцевого спрямували замовнику. На восьми проєктах з дев’яти, окрім дитячого садочка в Струмівці, ведуть будівельні роботи. Тендерні процедури завершені і, якщо не буде зауважень антимонопольного комітету, в понеділок розпочнуть будівництво», – проінформувала посадовиця.

Вона додала, що оскільки завершення реалізації цього проєкту заплановане на 2022 рік, причин для хвилювання немає.

Нагадаємо: новий дошкільний заклад у селі Струмівка Підгайцівської громади будуватимуть у рамках програми «Велике будівництво». На це депутати сільради передбачили 8 мільйонів гривень. Яким буде новий дитячий садочок, показали у мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів