Поділитись:

У Луцьку переможці конкурсу ІТ-проектів з е-демократії ділитимуться досвідом

Вівторок, 11 жовтня 2016, 10:01
У Луцьку переможці конкурсу ІТ-проектів з е-демократії ділитимуться досвідом

13 жовтня відбудеться підсумковий захід у реалізації конкурсу IT-проектів з е-демократії EGAP Challenge.

Формат заходу – ток-шоу, в якому візьмуть участь команди-учасниці, команди-переможці, представники Фонду Східна Європа, IT-компаній, органів влади, – повідомляють організатори.

Початок: 15:00. Місце: SkyBar (пр. Волі, 42, ТЦ "ГрандВолинь"). Тривалість заходу – 1, 5 год. Тема: "EGAP Challenge: результативність та нові завдання".

Питання для обговорення:

  • Оцінка виконання початкової цілі конкурсу EGAP Challenge.
  • Оцінювання якості проектів з погляду соціальної складової та IT-бізнесу
  • Результати втілення проекту на території Західної України
  • Реалізація конкурсу з погляду учасників, запитання для подальшого вирішення, власний досвід
  • Ефективність впровадження інструментів е-демократії, розроблених в рамках конкурсу, у роботі органів місцевого самоврядування
  • Бачення концепції реалізації другого етапу конкурсу EGAP Challenge у вищевказаних областях.

Довідка:

EGAP Challenge – це перший національний конкурс IT-проектів з електронної демократії, метою якого є запровадження нових інструментів е-демократії, що допоможуть громадянам отримувати нові якісні сервіси, ефективно взаємодіяти та безпосередньо впливати на владу, а владі – досягати нового рівня прозорості та ефективності.

Конкурс було реалізовано у рамках програми "Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади" EGAP, яка фінансується Швейцарською Конфедерацією, виконуватиметься Фондом Східна Європа, Фондом InnovaBridge у співробітництві з компанією SoftXpansion, Національною академією державного управління при Президентові України та Асоціацією "Міста електронного врядування". Регіональні партнери у Волинській області ВОГО "Фонд місцевого розвитку" та ЛМГО "Центр Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу".

Надрукувати
мітки:
коментарів