Поділитись:

Волинські патрульні проводять рейди обласними дорогами: що шукають (відео)

Вівторок, 19 жовтня 2021, 19:30
Волинські патрульні проводять рейди обласними дорогами: що шукають (відео)

Волинські патрульні розпочали рейдові обстеження обласних доріг. Щороку з жовтня по листопад поліцейські спецавтомобілем об'їжджають чи не всю область. Ями, відсутність знаків та розмітка – основні елементи на які звертають увагу. 

Інспектор відділу дорожнього руху Управління патрульної поліції у Волинській області зазначив, що відбулися обстеження доріг міжнародного значення: М-07 Київ – Ковель – Ягодин та М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече.

«Зазвичай найбільші такі, це вибоїни, відсутність дорожніх знаків. Ці недоліки ми включаємо в акт обстеження та в подальшому видаємо вимоги, приписи на відповідальних осіб які відповідають даної дороги».

При обстеженні ділянки дороги на вулиці Набережній патрульні виявили  чималу яму. Визначили її розміри та внесли у протокол. 

Іван Дейнека, інспектор відділу дорожнього руху Управління патрульної поліції у Волинській області

«Під час обстеження осінньо-комісійного сезону з першого жовтня, як він розпочався, до 1 листопада. Було звернуто увагу, що на вулиці Набережній було помічено вибоїну, яка знаходиться перед нами. Буде її здійснено замір, чи вона відповідає згідно нормам ДСТУ і зараз ми з колегою будемо проводити заміри за допомогою триметрової рейки і заміряємо вибоїни даної вибоїни».

Водії розповідають, що у місті ситуація з дорогами покращується. За містом ситуація  дещо інша.

«Ще вибоїн вистачає, ще роботи багато, але всерівно видно, що ведуться якійсь роботи, і це приємно. Є, напевно, якась влада, якійсь зміни», – поділилися водійка Тетяна Волошина.

У поліції кажуть: завдяки таким рейдам на дорогах зменшується аварійність, однак важливо, щоб на приписи поліції реагували власники цих доріг. Тобто, місцева влада.

«Це робиться в першу чергу для того, для забезпечення безпеки дорожнього руху. Коли в нас на дорозі в темну пору доби освітлюється пішохідний перехід. Коли у нас хороша розмітка, коли у нас відповідні дорожні знаки, в яких хороша світловідбивальність. Це все сукупно забезпечує безпеку дорожнього руху», – зауважив речник Управління патрульної поліції Волині Богдан Павлович.

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
13 квітня 2024
11 квітня 2024
10 квітня 2024
04 квітня 2024
01 квітня 2024
25 березня 2024
13 березня 2024
23 лютого 2024
22 лютого 2024
15:30