Поділитись:

У Луцьку запрацювала «Кризова кімната»: місце схову для жертв домашнього насилля (фото)

Середа, 20 жовтня 2021, 23:20
У Луцьку запрацювала «Кризова кімната»: місце схову для жертв домашнього насилля (фото)

У Луцькій територіальній громаді запрацювала «кімната кризового реагування» для осіб, які стали жертвами домашнього насильства або насильства за ознакою статі.

Про це повідомили в управлінні інформаційної роботи міськради.

Задля безпеки адресу «кризової кімнати» не розголошують. Все ж потрапити у заклад можна, звернувшись до уповноваженого підрозділу органу Нацполіції або управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцькради.

У закладі позмінно будуть працювати чотири фахівці, а отримати допомогу та тимчасовий притулок зможе одночасно шестеро людей. Перебувати у закладі можна від 10 до 20 діб.

Також жертвам домашнього насильства там надаватимуть психологічну і юридичну допомогу.

Задля безпеки приміщення обладнали камерами відеоспостереження. Окрім кімнат відпочинку, у закладі є кабінет для фахівця-адміністратора, ванна кімната та кухня.

У Луцьку запрацювала «Кризова кімната»: місце схову для жертв домашнього насилля (фото)У Луцьку запрацювала «Кризова кімната»: місце схову для жертв домашнього насилля (фото)У Луцьку запрацювала «Кризова кімната»: місце схову для жертв домашнього насилля (фото)У Луцьку запрацювала «Кризова кімната»: місце схову для жертв домашнього насилля (фото)У Луцьку запрацювала «Кризова кімната»: місце схову для жертв домашнього насилля (фото) 

Раніше повідомлялось, що у чотирьох Волинських громадах планується створення служб підтримки для постраждалих від домашнього насилля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів