Поділитись:

Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)

Четвер, 21 жовтня 2021, 15:32
Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)

Перший міський урбан-парк у Луцьку почали будувати у жовтні цього року. 

Поруч із піцерією Solo на проспекті Молоді обгородили територію та зводили майбутні розваги для дітей. Багато малечі не чекали відкриття парку, і розважалися собі тут напівлегально. Але у четвер, 21 жовтня локація нарешті стала офіційно доступною для всіх. 

Урочисто відкривати парк прийшов очільник міста Ігор Поліщук. Після його вітального слова розпочалися показові виступи на локаціях парку. Спершу велосипедисти демонстрували трюкову їзду на скейт-парку. Далі всі присутні дивилися сучасний танець у виконанні лучанок. Після цього показові виступи продовжилися стріт-воркаутом на іншій локації. 

Після воркауту на лучан чекав запальний брейкданс та розіграші призів. 

Розваги в урбан-парку знайшлися для дітей усіх вікових категорій. Наймолодші «окупували» дитячий майданчик. Тут для них є пісочниця, гойдалки різного типу, ігрові пагорби, гірки, маленькі батути, будиночки, півкулі для балансування та багато іншого. Цікаво, що майданчик є інклюзивним, і погойдатися тут можуть також дітки, які пересуваються на інвалідних візках. 

У зоні стріт-воркауту демонстрували свої сили та вміння підкорювати вершини дещо старші діти. Та найпопулярнішою локацією парку стала скейт-зона. Тут на самокатах, велосипедах, роликах і скейтах розважалися і зовсім малюки, і цілком дорослі хлопці та дівчата. 

Охочих випробувати нову локацію було безліч. Як вони відкривали для себе урбан-парк, дивіться на наших фото. 

Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото)Показові виступи та сотні дітей: як у Луцьку відкривали урбан-парк (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024