Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 28 жовтня

Четвер, 28 жовтня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 28 жовтня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за четвер, 28 жовтня.

Про перекинуту фуру

У Волинській області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки.

На трасі Ковель – Ягодин внаслідок ДТП перекинувся сідловий тягач з напівпричепом. Фура лежала на правому боці, перегородивши дві смуги руху.

Про муніципалів і рибалок

Інспектори департаменту муніципальної варти під час чергування в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки у Луцьку виявили декілька випадків риболовлі на каналах попри заборону таких дій. 

Муніципали роз’яснили порушникам, що в каналах парку здійснювати вилов риби заборонено відповідно до Правил любительського і спортивного рибальства, затверджених наказом Державного комітету рибного господарства України N 19 від 15.02.99 р.  

На це рибалки заявили, що не володіли інформацією про заборону, та пообіцяли в майбутньому не вчиняти подібні порушення.

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 28 жовтня

Про смертельну ДТП

Смертельна ДТП сталася у ніч на сьогодні, близько 1:00 на автодорозі у селі Ветли на Камінь-Каширщині: легковик Mazda злетів з дороги, врізався у стовп і перекинувся. Внаслідок аварії загинула на місці 17-річна пасажирка, травмований 26-річний водій госпіталізований до лікарні.

Ще двоє пасажирів «мазди» залишилися неушкодженими.

Правоохоронці за фактом смертельної ДТП розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 ККУ. Слідчі з'ясовують усі обставини автопригоди.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів