Поділитись:

На Волині поліцейські захистили права коней (відео)

Вівторок, 09 листопада 2021, 13:04
На Волині поліцейські захистили права коней (відео)

Волинські правоохоронці відреагували на матеріал у ЗМІ про жорстоке поводження з тваринами.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Покинули та поїхали на заробітки. В Іваничах, поблизу цукрового заводу хтось прив’язав і покинув на вірну смерть коней. Принаймні так написали в одному з інтернет-видань, посилаючись на інформацію місцевих мешканців. Ті розповіли: просто неба коні перебувають вже близько тижня.

Офіцер Іваничівської громади Володимир Семенюк виїжджав на місце, однак ніяких порушень, каже, не побачив. Господарів він застав вдома - їхній будинок знаходиться буквально за 150 метрів від пасовища.

«На даний час коні знаходяться в кошарі, мають, що їсти. На зиму їм теж заготовлено. Господарі кажуть, якщо вони їдуть в Польщу, то за конями доглядає їхній син або брат. Каже, такого нема, що коні можуть тижнями стояти. Коні в нормальному такому стані, активному. Не те, що вони там вже з ніг падають чи ще щось».

Тим часом в Головному управлінні Нацполіції області зазначили, що відомості за цим фактом зареєстрували. Правоохоронці перевірятимуть, чи нема в цій історії ознак кримінального злочину. Сьогодні коней огляне ветеринарний лікар.

Нагадаємо, у селі Полонка Луцького району в ніч з 21 на 22 жовтня директор школи застрелив сусідського собаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів