Поділитись:

Відомо, хто очолить на Волині партію, яку створив "Азов"

П'ятниця, 14 жовтня 2016, 20:15
Відомо, хто очолить на Волині партію, яку створив «Азов»

У Києві відбувся перший з'їзд політичної партії "Національний Корпус", яку утворили на основі азовського руху. Партію очолив нардеп Андрій Білецький, волинською обласною партійною організацією керуватиме екс-боєць полку "Азов" Андрій Дяченко.

Про це стало відомо 14 жовтня, – повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Дяченко розповів, що демобілізувався лише 1 вересня, а тому тепер може бути членом партії.

"На зборах хлопці одноголосно довірили мені почесне право бути головою осередку. На Волині зараз є 16 людей, які увійшли до складу партійного осередку, та близько сорока прихильників, які поки не увійшли до її лав", ‒ додав політик.

Щодо офісу новоствореної партії на Волині, то поки це питання не вирішене, адже Цивільний корпус продовжуватиме свою діяльність і надалі використовуватиме приміщення. Проте, за словами Дяченка, у разі необхідності його можна буде знайти там.

Мета партії – реалізація політичної програми та у перспективі ‒ боротьба за владу.

"Це не означає, що ми через два тижні будемо балотуватися чи вимагати виборів. Ми розбудовуватимемо мережу та готуватимемося до місцевих виборів", ‒ зазначив очільник осередку.

На Волині Цивільний корпус має потужні представництва у Ковелі, Володимирі-Волинському та Нововолинську, є ініціативні групи у Любешівському та Рожищенському районах. Саме на основі активістів Цивільного корпусу, які побажали бачити себе у політичній площині, будуть створювати політичні осередки.

Водночас деякі активісти в подальшому вибрали формат роботи у громадській організації, тож цивільний корпус продовжить діяти.

Заступником Дяченка по партії стане очільник Цивільного корпусу "Азов. Волинь" Олександр Дмитрук.

Під час зʼїзду партії у Києві були присутні 13 делегатів із Волині. Шляхом голосування обрали голову партії та його заступників: першим заступником став Назарій Кравченко, заступником – Микола Кравченко.

Надрукувати
мітки:
коментарів