Поділитись:

На Волині 9-класник розпилив у школі перцевий балончик – постраждали 15 дітей

Четвер, 11 листопада 2021, 17:54
На Волині 9-класник розпилив у школі перцевий балончик – постраждали 15 дітей

Фото ілюстративне

В одній зі шкіл смт Маневичі підліток розпилив у приміщенні класу перцевий балончик – п'ятнадцятьох учнів доставили до лікарні.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У четвер,11 листопада, правоохоронці отримали інформацію про те, що у шкільному приміщенні в селищі міського типу Маневичі хтось розпилив перцевий балончик. Після цього п'ятнадцять учнів поскаржилися на погане самопочуття. Їх доставили до лікарні та обстежили. Нині загрози життю та здоров’ю дітей немає.

На місці інциденту слідчо-оперативна група встановила, що перцевий балончик розпилили у приміщенні класу дев'ятикласник і його одноліток.

Після цього підлітки відчинили вікна й двері у приміщенні, аби провітрити клас. Діюча речовина поширилась на коридор, яким проходили інші учні.

Відомості за цим фактом належним чином зареєстровані у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Триває перевірка, після проведення якої буде надана правова кваліфікація діям підлітків.

Нагадаємо, в Україні з’явилося нове небезпечне захоплення серед підлітків – сніфінг. Тепер діти заради лайків у соціальних мережах вдихають небезпечний для здоров’я газ для запальничок і нюхають освіжувачі повітря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів