Поділитись:

Емблема луцької"Волині" – у ТОП-10 найгірших в Україні

Понеділок, 17 жовтня 2016, 18:53

Емблема ФК "Волинь" увійшла в десятку найгірших емблем українсього футболу.

Антрейтинг опублікувало видання Tribuna.com.

10. "Волинь" Луцьк

Дуже похмура, застаріла і "несмачна" емблема. Шрифт Western, якісь рослини, чорний м'яч, герб регіону – все наліплено в гірших традиціях, коли ніхто не замислювався над стилем, символами, характером і маркетингової привабливістю.

9. "Олімпік" Донецьк

Якщо вам треба буде придумати логотип порожнечі і нудьги, кличте дизайнера цієї роботи. Але все одно доведеться давати йому вказівки: не використовувати банальні шрифти і кліпарт.

8. "Колос" Ковалівка

Хороша емблема для якогось колгоспу. Колоски, здається, ніхто навіть не промальовував, просто поставили всередині логотипу фотографію. Безсумнівно, нове слово в дизайні.

7. "Сталь" Кам'янське

Керівництво клубу влітку вирішилося змінити емблему, але примудрився запропонувати таку складну задачу уболівальникам, залишити за ними вибір, потім взяти інший варіант, який ще гірше, ніж бездушний попередній. Застарілий шрифт, градієнт, логотип спонсору. При цьому у "Сталі" був шанс – один із варіантів виявився дуже красивим, він і переміг в голосуванні, але чомусь не сподобався босам клубу.

6. "Інгулець"

Відмінний приклад, що вийде, якщо змішати футбол, "шароварщину", стиль дитячих мультиків і плагіат.

5. "Авангард" Краматорськ

Хтось розуміє, що сталося з м'ячем і буквою "А"? Це ж якийсь футбольний метеорит, що падає на місто...

4. "Нива" Вінниця

Здається, цю емблему робили навіть не в Paint, а в Word.

3. "Рух" Винники

Шматок фортеці – нехай. М'яч на півемблеми – нехай. Але ця назва клубу – його точно писав твереза людина? Є ще альтернативний варіант лого – теж не краще.

2. "Реал Фарма" Одеса

Берете гарний логотип "Таврії", прибираєте грифона, додаєте якогось інопланетянина, зверху ліпіть герб міста – і у вас вийде "найнаркоманська" емблема українського футболу. Адже не дарма клуб з фармакологією пов'язаний.

1. "Світ" Горностаївка

Якщо цей логотип показати іноземцю, він подумає, що вона належить якоїсь терористичної організації фермерів, ядерників і шахістів. Тут прекрасно абсолютно все – це витвір мистецтва.

Надрукувати
мітки:
коментарів