Поділитись:

Із вулиці Чорновола пропонують зняти маршрут № 33 через небезпеку

Середа, 19 жовтня 2016, 10:19
Із вулиці Чорновола пропонують зняти маршрут № 33 через небезпеку

Начальник управління транспорту та зв'язку Анатолій Миронюк сказав, що не варто пускати маршрутку № 33 через вулицю Чорновола, бо це небезпечно.

У схему руху маршрутки № 33 внесуть зміни. Про це Анатолій Миронюк розповів 19 жовтня під час міськвиконкому.

Проектом рішення, який озвучив Миронюк, пропонувався такий шлях за маршрутом: Глушець, Паркова, Волі, Винниченка, Василя Мойсея, Івана Огієнка, Клима Савура, Задворецька, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська (місце міжзмінного відстою на вул.Ковельській перед поворотом на вул.Глушець).

"Зміни у маршруті № 33 стосуються перехресть вулиць Карпенка-Карого-Чорновола. Вказана ділянка руху несе небезпеку пасажирів і мала б бути регульована. Однак у водія немає шансів над контролем ситуації на дорозі. Враховуючи сукупність факторів пропонуємо змінити рух, щоб убезпечити рух автобусів і пустити маршрут 33 через міст, що на Соборності і далі за маршрутом. До того ж вулиця Чорновола виявилась такою, що не є утворенням і поглинанням пасажирів, і регулярний рух маршруток там –- це небезпечно", –- запевнив Анатолій Миронюк.

Однак луцький міський голова Микола Романюк сказав, що він категорично проти того, щоб маршрут № 33 не їздив вулицею Чорновола, оскільки там будуються будинки. Тому він запропонував зняти проект рішення на доопрацювання, й члени виконкому підтримали його пропозицію.

Надрукувати
мітки:
коментарів