Поділитись:

У Нововолинську затримали жінку, яка торгувала наркотиками «з рук у руки» (фото, відео)

Вівторок, 30 листопада 2021, 14:53
У Нововолинську затримали жінку, яка торгувала наркотиками «з рук у руки» (фото, відео)

У Нововолинську «на гарячому» зловили жінку, яка торгувала наркотичними засобами і забороненими ліками.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Незаконну діяльність волинянки припинили співробітники сектору кримінальної поліції відділення поліції № 1 (м. Нововолинськ) спільно з працівниками управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області.

Правоохоронці встановили, що фігурантка промишляла на території Нововолинська. Вона збувала наркотики контактним шляхом – «з рук в руки». Аби задокументувати протиправні дії, проведено три оперативні закупки.  

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисниці правоохоронці вилучили близько сорока таблеток наркотичного засобу «Субутекс», десять флаконів із сильнодіючим лікарським засобом, обіг якого обмежений, кошти, здобуті протиправним шляхом, та мобільний телефон.

Усе це для проведення експертиз направили у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

Вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить близько 10 тисяч гривень.

Наркозловмисницю затримали в порядку статті 208 Кримінального-процесуального кодексу України. Її дії кваліфіковані за ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Зазначимо, що згідно з санкцією статті, жінці загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

У Нововолинську затримали жінку, яка торгувала наркотиками «з рук у руки» (фото, відео)У Нововолинську затримали жінку, яка торгувала наркотиками «з рук у руки» (фото, відео)У Нововолинську затримали жінку, яка торгувала наркотиками «з рук у руки» (фото, відео)У Нововолинську затримали жінку, яка торгувала наркотиками «з рук у руки» (фото, відео)У Нововолинську затримали жінку, яка торгувала наркотиками «з рук у руки» (фото, відео)

Нагадаємо, 26 листопада у Луцьку співробітники управління боротьби з наркозлочинністю затримали рівненчанина під час отримання партії психотропів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів