Поділитись:

У Луцьку боржникам відключатимуть електроенергію

П'ятниця, 21 жовтня 2016, 09:23
У Луцьку боржникам відключатимуть електроенергію

Нещодавно на зупинках громадського транспорту в Луцьку з'явились оголошення від ПАТ "Волиньобленерго" про відключення споживачів від електромережі через заборгованість.

В оголошенні йдеться про те, що впродовж 24-27 жовтня оперативною групою енергозбуту Луцької міської філії ПАТ "Волиньобленерго" буде проводитись відключення незалежно від присутності боржника, – повідомляє ВолиньPost.

У ПАТ "Волиньобленерго" категорію боржників визначали не за сумою боргу, а за строком його несплати.

"У разі несплати за спожиту електричну енергію протягом 10 днів після терміну, зазначеного у договорі чи платіжному документі, та неотримання енергопостачальником повідомлення про оплату на 20 день, споживачу надсилається попередження про відключення електричної енергії. У разі несплати за спожиту електричну енергію на 30 день після отримання споживачем попередження енергопостачальник має право відключити споживача від електричної мережі. Забороняється відключення споживачів перед вихідними та святковими днями", - пояснили у "Волиньобленерго".

Та додали, що філія змушена вдаватись до таких заходів, оскільки через таких боржників страждають добросовісні споживачі, мовляв, ці оголошення спрямовані на те, аби спонукати людей погасити борги.

У Луцьку боржникам відключатимуть електроенергію

Зауважимо, що загалом по місту 97% населення справно сплачують за рахунками.

Надрукувати
мітки:
коментарів