Поділитись:

Прем'єри в Multiplex: що подивитися в кінотеатрі*

Четвер, 09 грудня 2021, 15:50
Прем'єри в Multiplex: що подивитися в кінотеатрі*

Луцький кінотеатр «Мультиплекс» щотижня транслює на своїх широкоформатних екранах безліч новинок світового кіно. Цього тижня не обійшлось без захопливих прем'єр.

«Вестсайдська історія»

Нью-Йорк, середина 1950-х років. Нащадки білих емігрантів та пуерториканці недолюблюють одне одного. Серед протистояння, яке ніколи не вщухає, зароджується кохання. Колишній учасник однієї з вуличних банд Тоні (Енсел Елгорт) закохується у Марію (Рейчел Зелгер), брат якої є ватажком його запеклих ворогів. В основі сюжету музичної мелодрами «Вестсайдська історія» однойменний бродвейський мюзикл, який своєю чергою є адаптацією всесвітньо відомої драми Вільяма Шекспіра «Ромео та Джульєтта».

«Мій коханий ворог»

Люсі Хаттон (Люсі Хейл) впевненою ходою крокує до успіху. Вона працює у розкішному офісі та мріє про кар’єрний зліт. Звісно ж, на цьому шляху вона ні в якому разі не погодиться на компроміси із совістю. Завжди та всюди вчиняючи чесно, Люсі стикнулася з проблемою. На робочому місці щодня вона бачиться з Джошуа Темпланом (Остін Стовелл). Людини, яка дратувала б Люсі сильніше, годі й шукати. Аби не зраджувати своїм принципам, Люсі не стримує себе та говорить в очі колезі усе, що про нього думає. Та й хлопець за словом у кишеню не лізе. Так і працюють вони пліч-о-пліч, щодня дошкуляючи одне одному образами.

«Спенсер: Таємниця принцеси Діани»

Події фільму розгортаються впродовж трьох днів у грудні 1991 року. Слідуючи багаторічній традиції, британська королівська родина збирається на різдвяні вихідні у Сандрінгемському палаці. Має брати участь в урочистостях і принцеса Діана (Крістен Стюарт). Настрій леді Ді далекий від святкового. Її шлюб із принцом Чарльзом (Джек Фартінг) хитається під тиском роману Чарльза та нескінченних чуток про це. Разом з тим, Діана має бездоганно поводитись та щиро посміхатись. Правила цієї гри вона знає добре, але нарешті наважилася їх не дотримуватись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
04 листопада 2023
23 жовтня 2023
12 вересня 2023
07 вересня 2023
25 серпня 2023
25 липня 2023
18 липня 2023
29 червня 2023
26 березня 2023
25 січня 2022