Поділитись:

«Міс Всесвіт-2021»: переможницею стала жителька Індії (відео)

Вівторок, 14 грудня 2021, 07:48
«Міс Всесвіт-2021»: переможницею стала жителька Індії (відео)

Переможницею конкурсу краси «Міс Всесвіт-2021» стала представниця Індії Гарнааз Санду, випередивши дівчат із 79 інших країн світу.

Про це повідомили організатори «Міс Всесвіт», пише Суспільне.

Фінал конкурсу краси тривав протягом двох тижнів і завершився 12 грудня у місті Ейлат, що на півдні Ізраїлю. Учасниці поступово відсіювалися, поки до фіналу не вийшли троє – Санду з Індії та представниці Парагваю і Південно-Африканської Республіки – Надія Феррейра і Лалела Мсване. Вони посіли друге і третє місця відповідно.

Переможницю оголосили в прямому етері телеканалів FOX і Telemundo. Гарнааз Санду отримала корону «Міс Всесвіт» від торішньої переможниці – Андреа Мези з Ізраїлю. Вручення корони дівчина зустріла вигуком пенджабською мовою «Зробімо це, Індіє!».

Протягом наступного, 2022-го року Міс Всесвіт житиме в Нью-Йорку і займатиметься благодійністю – просуватиме рівний доступ до гігієнічних засобів та відстоюватиме права жінок. Дівчина розповідала, що надихається своєю матір’ю – гінекологинею, яка виросла в патріархальній сім’ї й стала успішною самотужки.

Про саму Гарнааз Санду відомо, що вона наразі вивчає державне управління на магістратурі, займається акторською діяльністю, а у вільний час полюбляє йогу, готування, танці, верхову їзду і гру в шахи.

Конкурс краси «Міс Усесвіт» у 2021 році вдруге відбувся в умовах пандемії коронавірусу. Ізраїль дозволив в’їзд лише повністю вакцинованим учасницям, але з появою штаму «Омікрон» запровадив двотижневий карантин. Одна з учасниць, представниця Франції, ледве встигла відбути самоізоляцію перед початком конкурсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів