Поділитись:

Переваги та особливості лазерного омолодження*

Середа, 15 грудня 2021, 16:33
Переваги та особливості лазерного омолодження*

Лазерне омолодження дає змогу оновити (регенерувати) шкіру, усунути прояви старіння, запустити процес неоколагеногенезу (оновлення шкіри). Це безпечна процедура, яка не передбачає хірургічного втручання та тривалого реабілітаційного періоду.

Клініка ANACOSMA пропонує процедуру лазерного омолодження DERMA GENESIS https://anacosmo.ua/meditsinskaya-kosmetologiya/lazernoe-omolozhenie-kozhi/, у результаті якої ви виглядатимете молодше, адже ваша шкіра буде сяяти та набуде рівного тону.

Види та особливості лазерного омолодження

Виділяють два основні види такої процедури:

  • абляційне шліфування Cutera Pearl — процедура передбачає створення контрольованого штучного опіку шкіри. Під час її проведення відбувається нагрів шкіри до 150 °С, внаслідок чого білки, жири та всі клітини верхнього шару шкіри випаровуються та замінюються іншими;
  • неабляційне лазерне омолодження Laser Genesis — нетравматична процедура, під час якої не спостерігається видиме пошкодження шкіри. Шкіра нагрівається лише до 45–85 °С, тож прогріваються лише фібробласти, які опісля починають активно виробляти колаген, що значно підвищує пружність шкіри.

Згідно з дослідженням, проведеним Університетом Індіани (США), після проведення Derma Genesis апаратом Cutera шкіра стає більш захищеною від шкідливого впливу ультрафіолету. Іншими словами, процедура лазерного омолодження на апараті Cutera сприяє захисту шкіри від канцерогенезу, спричиненого ультрафіолетовим світлом (UVB).

Це ефективна процедура бізнес-омолодження без реабілітації та «випадання із соціуму». Вона вважається процедурою обідньої перерви, тому що після її проведення можна відразу повернутися до звичного активного соціального життя.

Завдяки ефектним результатам та безболісному процесу Laser Genesis стала улюбленою процедурою голлівудських зірок! Супермодель Кендал Дженнер (Кардаш'ян) проходить курс процедур на апараті Cutera мінімум двічі на рік!

Для цієї процедури в Києві у клініці ANACOSMA використовується апарат СUTERA (США), який можна сміливо назвати Porsche у світі лазерних апаратів. Це єдиний апарат для неабляційного лазерного омолодження у світі. Лазер Cutera схвалений FDA і вже понад 15 років омолодження шкіри цим апаратом доводить свою результативність та безпеку у всьому світі!

Надрукувати
мітки:
коментарів