Поділитись:

5 ідей для бізнесу, який можна поєднувати з основною роботою

Неділя, 23 жовтня 2016, 21:20
5 ідей для бізнесу, який можна поєднувати з основною роботою

Найкраще починати власну справу, паралельно працюючи на основній роботі. Таким чином ризик прогоріти й втратити стабільний заробіток стає мінімальним, радять спеціалісти. Для бізнесу під час роботи бажано, аби керівництво було лояльним до відлучання з офісу й до частих телефонних розмов.

Вusinessua.com пропонує ТОП-5 бізнесів, якими можна займатися паралельно із основною роботою.

Компанія перевезень

5 ідей для бізнесу, який можна поєднувати з основною роботою

Для відкриття цього бізнесу варто вкласти 5-7 тис грн у простий сайт й мати базу даних із власниками водіїв із машинами, а також у просування цієї послуги у соцмережах. Робота керівника бізнесу з перевезень полягає в тому, що він є посередником між замовником і водієм. Із кожної вартості перевезення водії платять 15%.

"Всі умови на сайті мають бути прописані чітко. Водії теж повинні ними володіти. У цьому бізнесі важливо вчасно брати слухавку й оперативно вирішувати питання. Якщо маєте можливість зв'язуватися із водіями через інтернет, то це це буде додатковим плюсом, бо зможете відповідати клієнтам миттєво про авто, час прибуття і з'ясовувати інші нюанси", – пояснює Олександр Бойко, спеціаліст із особистих фінансів.

Бюро перекладів

5 ідей для бізнесу, який можна поєднувати з основною роботою

Цей бізнес найуспішніший у великих містах, де є посольства і консульства. Адже за авторизованими перекладами звертаються найчастіше при підготовці документів для поїздки за кордон. У його відкриття багато грошей вкладати не треба. Основне – мати знайомих у посольствах і консульствах.

"Бюро перекладів – це його власник і 2-3 перекладачів, що володіють різними мовами. Власник бере замовлення й надсилає його перекладачам. Запорукою цього бізнесу є лобіювання ваших інтересів у якомусь із посольств. Бажано, щоб до вас радив звернутися якийсь клерк посольства, або там була ваша реклама", – каже спеціаліст.

Завдяки бюро перекладів можна заробляти 2-2,8 тис грн у місяць.

Такий бізнес у Києві дає середній дохід від 3 до 7 тис грн, залежно від кількості замовлень

Клінінгова компанія

5 ідей для бізнесу, який можна поєднувати з основною роботою

Для відкриття цього бізнесу потрібен іще один компаньйон або найманий працівник. Крім цього, варто купити потужний пилосос, полірувальну машину та пристрій для миття вікон. А також – побутову хімію. На це потрібно близько 30 тис грн. Варто ще й сайт замовити. Це обійдеться ще 4-5 тис.

"Одне генеральне прибирання у Києві невеликої квартири до 50 квадратів коштує від 1 тис гривень. Вартість витрат на нього – близько 150 гривень. Це ганчірки, проїзд і мийні засоби", – каже Геннадій Клима. Він працював у клінінговій компанії друга. Клінінгова компанія низької успішності заробляє у місяць 6-7 тис грн.

Упаковка подарунків

5 ідей для бізнесу, який можна поєднувати з основною роботою

Для цього бізнесу потрібно орендувати точку в торгівельному центрі або на ринку. Це обходиться у 3-5 тис грн, залежно від рівня торгівельного центру. Крім цього, варто платити зарплату упаковщику подарунків і закуповувати необхідні матеріали. Це ще 4 тис грн. В середньому точка із упаковки подарунків приносить у місяць 12-14 тис грн.

Щоб ця справа була успішною, власник не обов'язково повинен бути присутнім чи їздити на точку щодня.

Перепродажі

5 ідей для бізнесу, який можна поєднувати з основною роботою

Перепродажі – особливо вигідний бізнес для тих, хто має друзів чи родичів за кордоном. Їм можна замовляти недорогі у Німеччині чи Італії товари й тут перепродувати.

"У Німеччині замовляють одяг для доросих і дітей, місцеву побутову техніку й дитячі автокрісла. Це все там дешевше, ніж у нас мало не удвічі. У Італії вигідно замовляти каву і спагетті. Перевозити пакунки можна через приватних перевізників, які своїми мікроавтобусами курсують із України в інші держави. Перевозять переважно особисті речі", – каже Олександр Бойко.

Привезені речі фотографують і виставляють на продаж у соцмережах і безкоштовних сайтах із продажу.

"На реалізації кави із Італії можна заробити, наприклад, 3 тисячі гривень у місць. На перепродажі дитячих речей із Німеччини – 4-4,5 тисяч. Для цього, звісно, прийдеться нерідко відлучатися на пошту – отримувати одні посилки й відправляти інші", – пояснює він.

Надрукувати
мітки:
коментарів