Поділитись:

Головний "земельник" Волині відповів на звинувачення Столяра

Понеділок, 24 жовтня 2016, 12:00
Головний

Начальник Держегеокадастру у Волинській області Василь Василенко прокоментував слова депутата Василя Столяра, який звинуватив "земельника" у розпайовуванні земель Маневицького району.

Посадовець повідомив діловому виданню Волині "Конкурент", що не вбачає ніяких порушення у наданні відповідних земельних ділянок.

"Офіційні відомості, чи затверджені запаси там бурштину, чи торфу, чи інших корисних копалин – відсутні. Ми місяць тому відправили запит у відповідний центральний орган виконавчої влади, який відає питаннями надр, щоб надали інформацію, де такі родовища затверджені, і даних поки не має", – каже Василенко.

Крім того, начальник спростував слова Столяра про те, що ділянки видавалися не місцевим жителям, та зауважив, що бурштин є на всій території поліської частини Волині.

е половина області. То нам тоді не надавати земельних ділянок громадянам, учасникам АТО?" – зазначив він.

"Для розробки надр цих ділянок викупляти не потрібно, є процедура укладання угод, відшкодування збитків власнику, сплати втрат сільськогосподарського виробництва. В нас основна проблема, що ми втрачаємо ці землі. Більше 10 гектарів заросло лісом", – резюмував Василенко.

Нагадаємо, що в прямому ефірі ток-шоу "Протилежний погляд Live" Василь Столяр сказав, що начальник Держгеокадастру на Волині роздає землі з надрами не місцевій громаді.

Надрукувати
мітки:
коментарів