Поділитись:

«Не маю зауважень до підлеглих»: луцький комунальник прокоментував штраф у 25 тисяч

П'ятниця, 24 грудня 2021, 13:20
«Не маю зауважень до підлеглих»: луцький комунальник прокоментував штраф у 25 тисяч

Фото ілюстративне

Директор «Луцькспецкомунтрансу» Володимир Марценюк, якого міський голова оштрафував на 25 тисяч за погано прибрані від снігу вулиці, не заперечує справедливість штрафу. 

Про це він розповів у коментарі журналістам сайту новин Луцька «Конкурент»

За його словами, якщо міський голова вирішив накласти штраф, отже, він мав на те причини. Хоча сам Марценюк зауважень до своїх підлеглих з приводу прибирання вулиць не має. 

«А що ж тут коментувати? Зняв голова – значить вважав за потрібне. Його рішення не обговорюється. Значить, має зауваження до нашої роботи. Я з ним ще особисто не розмовляв. Поки не маю зауважень до своїх підлеглих з приводу прибирання вулиць. Сьогодні зауважень не було. Уся техніка вийшла вчасно, працюємо згідно погодних умов, згідно технології. Міський голова хоче, щоб було краще, щоб було ідеально. Це його право, я підтримую його. Поправимо», – сказав Володимир Марценюк. 

Як саме зміниться робота комунальників, які прибирають вулиці, Володимир Марценюк сказати не готовий. Однак, каже, що наявна кількість працівників і спеціального транспорту дозволяє виконувати роботу краще. 

«При нинішній кількості опадів це реально, і нам всього достатньо. Якщо опадів більше – ми залучаємо підрядні організації», – каже він. 

Нагадаємо, міський голова вирішив покарати двох чиновників за неякісне прибирання вулиць від снігу. Мер Луцька «оштрафував» за неналежне прибирання снігу та неякісну очистку доріг на 25 тисяч гривень директора КП «Луцькспецкомунтранс» Володимира Марценюка і  на 15 тисяч гривень директора департаменту ЖКГ Луцької міськради Миколу Осіюка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів