Поділитись:

Підприємець намагався провезти через «Ягодин» понад шість тонн свіжих квітів (фото)

П'ятниця, 24 грудня 2021, 19:05
Підприємець намагався провезти через «Ягодин» понад шість тонн свіжих квітів (фото)

Завдяки співпраці між фахівцями з внутрішньої безпеки та управління боротьби з контрабандою Волинської митниці на кордоні виявили контрабандні товари.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Волинської митниці.

У пункті пропуску Ягодин викрили недоброчесного українського підприємця, який подав недостовірні дані про товар. Везли вантаж з Естонії.

«Рідко коли повний митний огляд буває настільки приємним! Адже перераховували вміст вантажівки, що за декларацією складався з 6 тонн свіжих квітів та листя, придатних для складання букетів та живих зелених декоративних рослин в асортименті.

Правда, вивантажені тюльпани, троянди, ялинові гілки, орхідеї, хризантеми, гіпсофіли, аспарагус аж ніяк не були схожі на задекларовані підприємством гвоздики, рускус, лаванду, звіробій, гортензії чи барбарис», – йдеться у дописі.

Митники помістили понад 75 тисяч зрізаних квіток, 330 кг ялинових гілок та інші незадекларовані товари на суму понад 350 тисяч гривень на склад митниці у приміщення зі спеціальним температурним режимом. Там їх зберігатимуть тимчасово, до остаточного рішення суду у справі про порушення митних правил за ст. 483 Митного кодексу. Передбачена відповідальність –  конфіскація предметів правопорушення та штраф у повному розмірі їх вартості.

Підприємець намагався провезти через «Ягодин» понад шість тонн свіжих квітів (фото)Підприємець намагався провезти через «Ягодин» понад шість тонн свіжих квітів (фото)Підприємець намагався провезти через «Ягодин» понад шість тонн свіжих квітів (фото)Підприємець намагався провезти через «Ягодин» понад шість тонн свіжих квітів (фото)Підприємець намагався провезти через «Ягодин» понад шість тонн свіжих квітів (фото)Підприємець намагався провезти через «Ягодин» понад шість тонн свіжих квітів (фото)Підприємець намагався провезти через «Ягодин» понад шість тонн свіжих квітів (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів