Поділитись:

Ющенко відростив бороду й «засвітився» з молодою білявкою (фото)

Понеділок, 03 січня 2022, 19:20
Ющенко відростив бороду й «засвітився» з молодою білявкою (фото)

Третій президент України Віктор Ющенко зустрів Новий рік у неочікуваному для багатьох українців образі. Політик відпустив сиві вуса та бороду.

Відповідні фото опублікувала у фейсбуці директорка Ukrainian Wine & Spirit School, член Асоціації сомельє України Катерина Ющенко, повідомило ІА «Волинські новини».

Допис вона лаконічно підписала: «З Новим роком, пане-господарю!».

На одному з кадрів третій глава держави сидить на дивані з білявкою, яка дивиться вбік. На фоні стоять святково прикрашена ялинка та іграшковий муляж Діда Мороза.

67-річний політик позує в домашньому одязі з телефоном у руках, дивлячись прямо в камеру. Перед зустріччю Нового року він вирішив відмовитися від гоління, запустивши вуса та бороду.

Ющенко відростив бороду й «засвітився» з молодою білявкою (фото)

Зауважимо, директорка Ukrainian Wine & Spirit School – дружина Ярослава Ющенка, племінника третього президента, також вона тезка дружини Віктора Ющенка і схожа на неї за типажем.

Крім того, Катерина Ющенко на своїй сторінці опублікувала відео сімейного святкування Нового року. На світлинах вона позує зі свої чоловіком.

Ющенко відростив бороду й «засвітився» з молодою білявкою (фото) Ющенко відростив бороду й «засвітився» з молодою білявкою (фото)

Нагадаємо, нещодавно дружина президента Володимира Зеленського Олена Зеленська в ефірі телеканалу «1+1» заявила, що в Україні морожена скумбрія коштує 8 гривень за кілограм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів