Поділитись:

Протаранив авто: лучанин «сидітиме» за резонансну ДТП

Вівторок, 04 січня 2022, 14:00
Протаранив авто: лучанин «сидітиме» за резонансну ДТП

Лучанин, який спричинив серйозну ДТП неподалік Київського майдану 24 листопада 2018 року, отримав покарання. 

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд 29 грудня 2021 року. 

Як вбачається із вироку, 24 листопада 2018 року близько 23:00 чоловік після відпочинку у кафе розвозив по домах своїх приятелів. Та, рухаючись автомобілем Seat Ibiza вулицею Рівненська, врізався в автомобіль Volkswagen Polo, який зупинився кількома секундами раніше, щоб уникнути зіткнення з іншим авто, яке почало заносити.

Внаслідок зіткнення водій Volkswagen Polo отримав тяжкі тілесні ушкодження.

У суді чоловік не визнав своєї вини та зазначив, що не мав технічної можливості уникнути зіткнення. Відмовився й відшкодовувати завдані збитки.

Однак, дослідивши всі докази у справі, а також – слова потерпілого та свідків, суд дійшов іншого висновку та визнав водія винним.

Лучанину призначили покарання у вигляді позбавлення волі строком три роки з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3  роки. Також обвинувачений мусить відшкодувати завдану майнову шкоду розміром понад 60 тисяч гривень, та 100 тисяч гривень моральної шкоди.

Нагадаємо, що у Луцьку сталася дорожньо-транспортна пригода за участю позашляховика і маршрутки, у якій постраждали дві жінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів