Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 4 січня

Вівторок, 04 січня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 4 січня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за вівторок, 4 січня.

Про зруйновану фотозону

У Луцьку невідомі пошкодили новорічну фотозону на Театральному майдані.

Фото опублікувала у фейсбуці заступник директора Луцької художньої школи Людмила Салинська.

Новий артоб'єкт тут встановили до новорічно-різдвяних свят. 

Про безкарного хабарника

Луцький міськрайонний суд закрив провадження у справі про отримання неправомірної вигоди викладачем Луцького національного технічного університету.

Обвинувачений, будучи науково-педагогічним працівником ЛНТУ, 27 липня 2018 року в своєму службовому кабінеті отримав від абітурієнта неправомірну вигоду розміром 200 доларів США. За цю незаконну винагороду викладач та член екзаменаційної комісії повинен був поставити позитивну оцінку з військових дисциплін цьому абітурієнтові.

У суді викладач подав клопотання про звільнення його від кримінальної відповідальності у зв'язку із закінченням строків притягнення до відповідальності. 

Тож суд закрив кримінальне провадження у зв'язку із закінченням строків.

Про ДТП

ДТП трапилась у п'ятницю, 31 грудня, близько 19:00, на вулиці Карпенка-Карого у Луцьку: 26-річний лучанин, керуючи автомобілем Mercedes-Benz G 500, допустив зіткнення з маршрутним таксі міжміського сполучення Mercedes-Benz 313, за кермом якого перебував 58-річний житель Луцького району.

Внаслідок аварії травмувалися дві пасажирки маршрутки: 24-річну лучанку госпіталізували; 38-річній мешканці Городища надали медичну допомогу та відпустили додому.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів