Поділитись:

Які проекти хочуть реалізувати в Луцьку за державні гроші

Середа, 26 жовтня 2016, 18:12
Які проекти хочуть реалізувати в Луцьку за державні гроші

Державний фонд регіонального розвитку збільшили з 3 млрд грн у 2016 році до 9-ти млрд грн у 2017 році, а тому наступного року планують працювати у рамках фонду регіонального розвитку.

І обласний центр для реалізації інвестиційний проектів потребує такої ж підтримки, як будь-який інший район області. Про це повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, – інформує прес-служба ОДА.

"Дуже важливо, що місто Луцьк готове співпрацювати з державним бюджетом у пропорції співфінансування 50 на 50", – відзначив Володимир Петрович.

Таким чином, за кошти фонду регіонального розвитку у 2017 році в намірах розвинути на території міста ті проекти, реалізація яких вже розпочата або планується.

Одним із таких проектів є завершення перинатального центру в Луцьку. На переконання голови облдержадміністрації, такий центр повинен працювати.

Не менш важливим проектом є будівництво школи № 27 у 55-му мікрорайоні міста, яке при наявності фінансування планують завершити у наступному році. Загальна кошторисна вартість об'єкту – 77,5 млн грн.

"Школа, що розрахована на 630 учнів, повинна бути окрасою міста, бо в нас таких потужних закладів немає. І наше з вами завдання завершити будівництво школи у наступному році", – наголосив Володимир Гунчик.

Окрім цього, щодо 2017 року – у планах кілька нових проектів. Про це розповів заступник міського голови Луцька Тарас Яковлев, який висловив свої пропозиції від імені міста. Серед них – реалізація програми профілактики правопорушень "Безпечне місто", якою передбачено встановлення відеокамер у місцях найбільшого скупчення людей. Також Тарас Яковлев до пріоритетних об'єктів відніс і реконструкцію колишнього дитячого садочка під реабілітаційний центр для людей, які мають вади розвитку. Кошторисна вартість об'єкта – 11 млн грн.

Надрукувати
мітки:
коментарів