Поділитись:

МВС створює громадську раду на Волині

Середа, 26 жовтня 2016, 16:03

У Міністерстві внутрішніх справ створюють громадські ради в областях, які співпрацюватимуть безпосередньо з Міністерством.

Про це під час візиту на Волинь повідомив радник міністра внутрішніх справ, голова громадської ради при МВС Володимир Мартиненко 26 жовтня.

Громадська рада повинна буде виконувати роль дорадчого консультативного органу і, зі слів радника міністра, матиме можливість співпрацювати з усіма обласними управліннями, підпорядкованими Міністерству внутрішніх справ.

Володимир Мартиненко наголошує: спілкування між МВС та громадськими радами в областях відбуватиметься дистанційно, через електронну пошту.

Охочим долучитися до громадської ради необхідно залишити свої заявки в одному з регіональних управлінь правоохоронних органів, де обов'язково вказати свою електронну адресу. Згодом на цю адресу повинен надійти лист з анкетою і проханням написати мотиваційний лист.

У прес-службі ГУ НП у Волинській області пообіцяли, що додатково опублікують на сайті електронну адресу, за якою кожен волинянин зможе звернутися.

Володимир Мартиненко зауважив, що анкети і мотиваційні листи варто надсилали до кінця тижня.

Зі слів радника міністра, в мотиваційному листі варто вказати напрямок роботи в структурі МВС, в якому людина компетентна і хоче працювати.

Кількість членів робочої групи необмежено, зауважив Володимир Мартиненко.

На думку радника міністра, діяльність обласних громадських рад дозволить прискорити процес обміну важливою інформацією щодо резонансних подій між Міністерством і областю.

Громадський активіст Сергій Рижков зазначив, що попередня громадська рада на Волині працювала неефективно. Тому запитав, чим відрізнятиметься нова.

Як відповів радним міністра внутрішніх справ, оскільки попередні ради були закріплені за обласними управліннями, то їх діяльність влада на місцях могла штучно саботувати й ігнорувати. Нові колективи безпосередньо співпрацюватимуть з Міністерством.

Надрукувати
мітки:
коментарів