Поділитись:

Волиняни можуть платити за газ без банківських комісій

Середа, 26 жовтня 2016, 17:36

До 30 листопада усі споживачі блакитного палива Волині мають можливість сплачувати за газ без комісії за переказ коштів через онлайн-сервіси.

Власники картки Visa можуть розрахуватись за використаний енергоресурс без додаткових витрат з "Особистого кабінету" на сайті 104.ua через сервіс online-платежів iPay.ua, – повідомляє ПАТ "Волиньгаз".

Із початком опалювального сезону платежі волинян за газ зростають, а питання оплати спожитого палива без комісії стає особливо актуальним. Із жовтня до кінця листопада споживачі природного газу Волині мають можливість, зареєструвавшись в "Особистому кабінеті" на сайті 104.ua, сплачувати послуги з газопостачання швидко та без комісії.

Для оплати за допомогою сервісу iPay.ua потрібно всього кілька хвилин. Сервіс передбачає, що до платника за газ надійде лист з посиланням на оплату, тому йому не треба вводити номер особового рахунку. Для сплати рахунку за вересень достатньо просто натиснути на кнопку "сплатити".

Сервісом "Особистий кабінет" на сайті 104.ua вже користується близько 20 тисяч волинян, оскільки сервіс дозволяє не лише сплачувати за газ вдома, але й щомісяця вчасно передавати показання лічильників та мати повний доступ до стану свого рахунку, контролювати обсяги спожитого палива, та відстежувати нарахування субсидій.

Надрукувати
мітки:
коментарів