Поділитись:

Як і хто популяризує Луцьк поза його межами

Четвер, 27 жовтня 2016, 14:14
Як  і хто популяризує Луцьк поза його межами

Завдяки участі у міжнародних туристичних виставках та активній промоції міста загалом про туристичний Луцьк знають навіть за кордоном.

Управління розвитку туризму та промоції міста часто бере участь у туристичних виставках в Україні та закордоном. Про це "Конкуренту" розповіла начальник управління Наталія Бунда.

Вона зауважила, що працівники управління налагоджують зв'язки із туристичними фірмами та переконують відвідати Луцьк потенційних туристів.

"Уже традиційно двічі на рік ми беремо участь у міжнародних виставках, що проходять у Києві. Крім того, популяризуємо Луцьк у містах-партнерах з Польщі, Литви, Білорусі, беручи участь у їхніх заходах. До прикладу, минулого року на відкриття туристичного сезону ми проводили прес-тур для представників 15 туристичних фірм зі всієї України. За результатами, ці туристичні фірми організовують туристичні маршрути до Луцька, в тому числі під фестивалі", – сказала Наталія Бунда.

Також Наталія Бунда додала, що популяризації міста сприяє і розміщення реклами Луцька в інших містах, а також друк рекламних матеріалів та статей у різноманітних виданнях – туристичних газетах та журналах.

Надрукувати
мітки:
коментарів