Поділитись:

Сьогодні в Києві прощатимуться з Богданом Гаврилишиним

П'ятниця, 28 жовтня 2016, 09:57
Сьогодні в Києві прощатимуться з Богданом Гаврилишиним

Сьогодні у Києві пройде церемонія прощання з українським громадським діячем Богданом Гаврилишиним.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

28 жовтня у Києві прощаються з економістом і благодійником Богданом Гаврилишиним. До обіду труна з тілом стоїть у Міжнародному інституті менеджменту. З 16:00 години — у церкві Святого Миколая на Аскольдовій могилі. Після того тіло кремують, а прах відвезуть у Швейцарію.

Родина пана Гаврилишина попросила не нести квіти на церемонію прощання, а робити пожертви на розвиток його фонду для "продовження справи".

Видатний український економіст та громадський діяч Богдан Гаврилишин помер 24 жовтня. За три дні до смерті пан Гаврилишин відсвяткував своє 90-річчя.

Богдан Гаврилишин народився на Тернопільщині, під час Другої світової війни опинився в Німеччині, а потім емігрував до Канади. Він мав канадський паспорт, але багато років жив та працював у Швейцарії.

Був почесним доктором семи університетів Канади й України. Створив Міжнародний центр перспективних досліджень, Міжнародний інститут менеджменту в Індії та в Україні.

Із 1988 року Богдан Гаврилишин працював на громадських засадах в Україні. Був радником президентів Леоніда Кравчука та Віктора Ющенка.

Надрукувати
мітки:
коментарів