Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 19 січня

Середа, 19 січня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 19 січня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за середу, 19 січня.

Про смертельну ДТП

Летальна ДТП трапилася сьогодні вранці на автодорозі у селі Сирники Луцького району: вантажний автомобіль ГАЗель збив 84-річну пішохідку. Потерпіла – жителька Луцького району – отримала травми, несумісні з життям і померла до приїзду медиків.

Як повідомили у поліції, за кермом вантажівки перебував 58-річний лучанин.

За фактом автопригоди слідчі відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 19 січня

Про неадекватів у магазині

У Луцьку на вулиці Гордіюк невідомий чоловік напав на продавчинь магазину «Сім-23». Буйного чоловіка скручували троє правоохоронців.

Як повідомили ІА «Конкурент» у пресслужбі патрульної поліції, на місці інциденту правоохоронці виявили двох громадян, які висловлювалися нецензурною лайкою. Також встановили, що один з них до того ж здійснив дрібну крадіжку і вчиняв бійку.

Патрульні склали на одного порушника адміністративні матеріали за ст. 51 (Дрібне викрадення чужого майна) та ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП. На іншого – адмінматеріал за ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП.

Про відключення опалення

Завтра, 20 січня, через виконання ремонтних робіт на тепловій мережі Ø530мм на просп. Молоді, 14 протягом дня без тепла та гарячого водопостачання залишиться 88 житлових будинків, 3 школи та 5 дитсадків.

Виконання робіт розпочнеться о 09:00. Завершення робіт та відновлення послуг відбудеться орієнтовно о 18:00.

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 19 січня

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів