Поділитись:

Нововолинськ отримав власні логотип і слоган (фото)

Четвер, 20 січня 2022, 16:49
Нововолинськ отримав власні логотип і слоган (фото)

Місто Нововолинськ отримало власний логотип слоган і брендбук.

Про це повідомив «Буг».

У четвер, 20 січня, на засіданні виконавчого комітету міськради схвалили туристичний логотип, слоган, брендбук та Положення про використання туристичного логотипа Нововолинська.

Як повідомила заступниця міського голови Нововолинська Юлія Лефтер, протягом 2021 року відбулися два конкурси на створення туристичного логотипа та слогану.

На публічному конкурсі мешканці могли проголосувати за п’ять різних слоганів та додати свій варіант. Шляхом голосування визначили переможця – «Нововолинськ відкритий до нового».

Такий самий конкурс був організований і для визначення логотипу.

За результатами голосування, основа логотипу – суцвіття каштану. Форму інтерпретували у вигляді стрілки. Цей елемент символізує сучасність, відкритість міста та його стрімкий розвиток. Кольори яскраві та оптимістичні, а їх поєднання можуть утворювати кольорові коди для певних напрямів розвитку міста, сказали розробники логотипу.

Після схвалення на виконкомі, затвердити логотип та слоган мають депутати на сесії міської ради.

Частина бредбуку (повністю ознайомитись можна на сайті міста):

Нововолинськ отримав власні логотип і слоган (фото)Нововолинськ отримав власні логотип і слоган (фото)Нововолинськ отримав власні логотип і слоган (фото)Нововолинськ отримав власні логотип і слоган (фото)Нововолинськ отримав власні логотип і слоган (фото)Нововолинськ отримав власні логотип і слоган (фото)Нововолинськ отримав власні логотип і слоган (фото)Нововолинськ отримав власні логотип і слоган (фото)Нововолинськ отримав власні логотип і слоган (фото)Нововолинськ отримав власні логотип і слоган (фото)Нововолинськ отримав власні логотип і слоган (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
08:30
24 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
11 квітня 2024
08 квітня 2024
04 квітня 2024