Поділитись:

Facebook розробив онлайн-курси для журналістів

П'ятниця, 28 жовтня 2016, 20:34
Facebook розробив онлайн-курси для журналістів

Facebook запустила серію онлайн-курсів для журналістів, в яких навчить їх, як краще використовувати соціальну мережу.

Як пояснила компанія, на створення цих курсів Facebook надихнула дискусія з журналістами та редакторами, які часто запитували, де вони можуть краще вивчити сервіси та інструменти Facebook, які вони використовують у професійних цілях, аби вся ця інформація була зібрана в одному місці, – повідомляє Media Sapiens

"У найближчі тижні ми також розпочнемо серію вебінарів на сайті, які будуть адаптовані для журналістів: як новачків, так і досвідчених користувачів Facebook. Ці вебінари будуть організовані з урахуванням нових продуктів та функцій, які журналісти використовують у Facebook та з урахуванням різних завдань, які журналісти виконують через соцмережу: збір новин, створення контенту, дослідження аудиторії", – йдеться у повідомленні компанії.

Заняття будуть доступні через Blueprint, глобальну навчальну програму Facebook. Крім того, соцмережа анонсувала вебінар щодо того, як журналісти можуть використовувати Facebook Live.

Онлайн-курси є лише останнім прикладом роз'яснювальної роботи серед журналістів, яку проводить Facebook. Соціальна мережа налагодила партнерські зв'язки з компаніями-постачальниками новин, аби підвищити якості цього типу контенту на Facebook і допомогти редакціям, для яких соціальна мережа є основним джерелом трафіку і залучення аудиторії.

Нещодавно Facebook анонсувала пом'якшення цензури в матеріалах користувачів. У компанії готові показувати більше зображень і текстових матеріалів, які зазвичай віддалялися за порушення правил спільноти Facebook. При цьому буде враховуватися, чи був опублікований користувачем контент інформативним для інших.

Надрукувати
мітки:
коментарів
07 квітня 2024
05 березня 2024
03 березня 2024
11 лютого 2024
08 лютого 2024
11 січня 2024
20 грудня 2023
18 грудня 2023
06 грудня 2023
16 листопада 2023
09:44